apollo

Meiltä saat mittatilaustyönä sälekaihtimet,rullaverhot,vekki-ja laskoskaihtimet,paneeliverhot , markiisit ja muut aurinkosuojatuotteet joko manuaalisena tai moottorikäyttöisenä.

Verhokiskot ja tangot määrämittaan katkottuna.

Alan parhaat tuotemerkit APOLLO,LUXAFLEX ja OKUN Sälekaihtimet Mikkelissä vain meiltä.

Palvelemme yli 25 vuoden kokemuksella ja ammatitaidolla mittauksesta  ja suunnittelusta asennukseen.

Rullakaihtimia käytetään käytännön tilanteissa ikkunoita peittämään, mutta rullakaihdin voi yhtä hyvin olla myös tyylikäs ja näyttävä sisustuselementti. Rullakaihtimia on helppo yhdistää tekstiiliverhoihin, joten ne voivatkin toimia vain ilmavina koristeverhoina.

Rullakaihtimia valmistetaan sisä- ja ulkokäyttöön, aurinkoa heijastavina ja pimentävinä, screen-kankaasta, puusta ja bambusta – paras rullakaihdinmateriaali on kuitenkin tiivis ja tasainen kangas, joka on samalla kestävä ja käytännöllinen.

Rullakaihdinten rakenne on yksinkertainen ja kestävä. Verhojen liikuttamiseen voidaan valita ketju- tai jousikäyttölaite, sähkömoottori langattomalla kaukosäädöllä tai ohjata ”viisaan talon” järjestelmän kautta.

Toiminnot

 • Suojaa auringonsäteilyltä
 • Luo yksityisyyttä
 • Toimii sisustuselementtinä

Materiaalit

 • Kangas
  • yksiväriset, puolipimentävät
  • puolipimentävät kuvioidut
  • puolipimentävät, valoa heijastavat
  • yksiväriset, pimentävät
  • pimentävät kuvioidut
 • Screen kangas
 • Puu
 • Bambu

Sälekaihtimet ovat alumiinista tai puusta valmistettuja sälemuotoisia ikkunanpeitteitä, jotka liikkuvat käyttölaitteen avulla ylös ja alas, säleitä voidaan myös kääntää toinen toisensa suhteen. Vaikka sälekaihtimia usein luokitellaan toimistokalusteisiin kuuluvaksi, nämä selkeälinjaiset ikkunanpeitteet eivät ole aina kylmiä ja tiukkailmeisiä. Säleiden vaakasuunnassa liikuttaminen säätää valon määrää tilassa. Säleet luovat yhdessä valon kanssa tilan seiniin ja muihin pintoihin viehättäviä graafisia kuvioita, jotka näyttävät nykyaikaisessa tilassa erittäin hyvältä.

Sisustuselementteinä sisustuksessa olisi parasta käyttää puisia sälekaihtimiaja yhdistää niitä kangasverhoihin. Sälekaihtimia voidaan asentaa kosteisiin tiloihin ja erimuotoisiin ikkunoihin,useimmiten kaihtimet asennetaan ikkunan väliin.

Toiminnot

 • Suojaa auringonsäteilyltä
 • Luo yksityisen tilan
 • Toimii sisustuselementtinä
 • Säätää tilan lämpötilaa – käytännöllinen ratkaisu etelään avautuvissa

Materiaalit

 • Alumiini
 • Puu

Ohjaus

Sälekaihtimia voidaan ohjata sähköisellä käyttölaitteella. Sopivat hyvin ikkunoihin, joiden lähelle on hankala päästä ja/tai jotka on sijoitettu korkealle.

Käyttö

Säleiden tulee kaihtimen nostamisen tai laskemisen aikana olla avatussa asennossa. Jos vetonarua vedetään suoraan alas, säleet nousevat ylös ja lukittuvat narulukon avulla. Jos säleet halutaan laskea alas, vapauta vetonaru kevyesti vetäisemällä, säleet vapautuvat ja laskeutuvat sopivaan korkeuteen.

Vekkikaihtimissa on paljon värivaihtoehtoja,yksivärisiä ja kuviollisia kankaita.Vekkikaihtimet ovat lujia ja kestäviä, ne tarjoavat suojan kirkasta auringonsäteilyä vastaan ja säätävät tarvittaessa tilan lämpötilaa.Vekkikaihtimet voidaan asentaa myös ikkunan väliin tai parvekkeelle.

Pystylamelliverhojen ainutlaatuinen mekanismi mahdollista kaihtimien siirtämisen sivuun ja kääntämisen toistensa suhteen. Pystylamelliverhoja voidaan näiden ominaisuuksien johdosta käyttää toimisto- tai asuintiloissa valon suunnan säätämiseen. Lamellikaihtimien valmistetaan hyvin erilaisista materiaaleista, myös erikoismateriaaleista, termokankaasta, pimentävistä kankaista, screen-kankaasta ja bambusta.

Pystylamelliverho on voimakaslinjainen ja asiallinen, mutta sitä voidaan hyvin laajan materiaalivalikoiman ansiosta yhdistää toimiston ja vaikka kodin sisustukseen. Lamelliverhojen seinään tai kattoon asennettu käyttölaite ei tarvitse erityistä huoltoa.  Hieman likaantunut tai pölyyntynyt verho voidaan puhdistaa kostealla liinalla, muovilamellien puhdistamiseen voidaan käyttää myös pesuainetta. Pystylamelliverhojen käyttämiseen käytetään narua tai ketjua, mutta lamelliverhoihin voidaan asentaa myös sähköinen käyttölaite ja kauko-ohjattavat lamelliverhot.

Pystylamelliverhot

Pystylamelliverhot ovat käytännöllinen ikkunanpeite, joka sopii kotiin ja työtiloihin. Lamelliverhoja käytetään laajasti verhojen toimivuuden johdosta, mutta yhä enemmän myös sisustuselementtinä. Kankaan materiaalivalinnalla voidaan luoda viihtyisä ilmapiiri kotiin ja toimistoon, lamelliverhot suojaavat auringon säteilyltä ja varmistavat yksityisyyden ilmapiirin.

Toiminnot

 • Suojaa auringonsäteilyltä
 • Luo yksityisen tilan
 • Valon suuntaa voidaan säätää 180 astetta
 • Toimii sisustuselementtinä
 • Soveltuu ihanteellisesti isojen ikkunoiden peittämiseen

Materiaalit

 • Kangas
 • Screen-kangas
 • Muovi
 • Bambu

Asennusmahdollisuudet

Pystylamellikaihtimet voidaan asentaa kattoon, seinään tai ikkuna-aukkoon.

Ohjaus

Pystylamellikaihtimia voidaan ohjata narulla ja ketjulla, saatavissa ovat myös sähkökäyttölaitteella varustetut kaihtimet, joita ohjataan seinään asennettua kytkintä tai kauko-ohjauslaitetta.

Paneeliverhot ovat jännittävä ratkaisu, jos pitää käyttää iso ikkunapinta ja haasteeseen halutaan vastata tavanomaisesta poikkeavalla tavalla. Paneeliverho on ainutlaatuinen ratkaisu ikkunoiden peittämiseen ja sopii lisäksi käytettäväksi myös tilanjakajana tai kaapinovina.  Erityinen käsin tai narujen avulla ohjattava järjestelmä, johon paneeliverho asennetaan, sallii paneelien yhteen ja erilleen tai oikealle tai vasemmalle vetämisen.

Paneeliverhoja kannattaa ehdottomasti kokeilla jännittävänä ratkaisuna myös toimistoissa lamellikaihtimien tilalla. Paneeliverhot tarjoavat mahdollisuuden isojen geometristen kuvioiden muodostamiseen ja syövytetyn verhokankaan käyttäminen luo myös jännittäviä valoleikkejä.

Markiisi tekee terassista tai parvekkeesta säänkestävän, tarjoten siihen suojaa porottavalta auringolta, sateelta ja tuulelta. Markiisi luo viihtyisän ilmapiirin kodin ja kahvilan terasseille. Markiisi auttaa säätämään auringonvaloa ja lämpötilaa. Voitte itse päättää, milloin haluatte päästä kuumuuden sisään ja milloin pitää tilan miellyttävän viileänä. Markiisit voidaan tarpeen mukaan nopeasti avata ja sulkea ja niiden asentaminen seinään ilman mitään lisätukia tekee niistä helposti huollettavia ja helppokäyttöisiä.

Markiisien avulla on helppo rakennuksen ulkoilmettä raikastaa ja luoda kesäinen ilmapiiri. Saatavissa on laaja valikoima eri käyttötarkoituksen ja toimintaperiaatteen markiiseja. Meidän tuotevalikoimassa on nivel- eli terassimarkiisit,i ikkunamarkiisit, korimarkiisit, katto- ja talvipuutarhamarkiisit sekä rullakaihdinta muistuttavat markiisit. Markiisin kangas on luja ja säänkestävä, vettä ja likaa hylkivä sekä UV-säteilyltä suojattu. Saatavissa on eri värivaihtoehtoja, kuvioita ja reunamuotoja.

Markiisin rakenne on kestävää alumiinia, se tekee rungosta kevyen, mutta kestävän. markiisi on helppo asentaa seinään tai kattoon. Ensin tulee vain varmistua, että pinta, johon markiisi kiinnitetään, olisi riittävän luja.

 Markiisin sulkeminen ja avaamine erilaisten ohjausvälineiden avulla on hyvin yksinkertaista.  Tuotevalikoimassa on veivikäyttöinen käyttölaite ja sähköinen käyttölaite, jota ohjataan aikakytkimellä, katkaisijalla tai kauko-ohjauksella. Markiisia voidaan suojata säältä tuuli-, sade- ja aurinkoautomatiikalla.

Laskoskaihtimet soveltuvat hyvin kotiin tai toimistoon lämpimän viihtyisän ilmapiirin luomiseen. Kaihtimen nostamisessa siihen syntyy käytetyn kankaan mukaan isompia tai pienempiä laskoksia. Paras materiaali tällaisiin kaihtimiin on helposti käsiteltävä ja tiivis puuvilla-, pellava- tai muu luonnonkuitukangas, joka asettuu nostetussa kaihtimessa kauniille laskoksille.

 Kaihtimen valoa säätävät ominaisuudet lähtevät ensisijaisesti kaihdinmateriaalista. Käyttölaite on piilossa kankaan alla, joten laskoskaihtimet sopivat sekä klassiseen että nykyaikaiseen sisustukseen.

Laskoskaihdinten nostamiseen ja laskemiseen käytetään erikoisvalmisteisia käsi- tai sähkökäyttöisiänaru- tai ketjumekanismeja. Kun käyttölaite on asennettuna, voi kangasmateriaalia vaihtamalla luoda tiloihin helposti ja vaivattomasti uutta ilmettä. 

Heti, kun kevät saapuu, haluamme pitää ikkunoita auki ja nauttia raikkaasta ulkoilmasta. Kun päästää ikkunasta ilmaa sisälle, sisään tulee myös häiritseviä hyönteisiä. Ikkunaan kiinnitettävät hyönteisverkkot pitävät häiritsevät hyttyset, kärpäset ym. hyönteiset, ilman mukana kulkeutuvat siemenet, poppelin hahtuvat ja myös kukkapölyn, joka on erityisen tärkeätä allergikoille, ulkopuolella. Hyönteisverkkot antavat ilman virtaa vapaasti, mutta estävät roskien ulkoa sisään kantautumisen. Hyönteisverkkot on valmistettu säänkestävästämateriaalista ja kestävät sateen, tuulen ja auringon vaikutuksen.

Lemmikkieläinten omistajien kannalta ovat hyönteisverkkot tarpeen myös lemmikeille turvallisten olosuhteiden luomiseen. Verkot on valmistettu kestävistä materiaaleista, joten ne estävät myös ulos pyrkivän lemmikin aikeet. Avattu, suojaamaton ikkuna on lemmikille vaarallinen, samalla tavalla kuten myös ylöspäin avautuva ikkuna. Hyönteisverkkot sallivat ikkunoiden avaamisen siten, että se olisi lemmikillekin turvallista.

Hyönteisverkkoja voidaan monenlaisiin ikkunoihin ja oviin (esimerkiksi parvekkeen ja terassin oviin). Tarjoamme rullaverkon jousikäyttölaitteella toimivia hyönteisverkkoja, jotka kiinnitetään ikkunanpuitteen ulkopuolelle. Rullakaihdinmaiset hyönteisverkot eivät häiritse oven käyttöä, koska suoja voidaan vetää ylös. Verkko ei ole myöskään häiritsevä yksityiskohta ikkunan tai oven ulkomuodossa, sillä verkko on sijoitettu tyylikkääseen, mutta hillittyyn profiiliin. Profiili on valmistettu kestävästä alumiinista ja voidaan valita joko valkoisena tai pronssinvärisenä. Hyönteisverkkon kangas on melkein näkymätön eikä vaikuta ikkunan ulkomuotoon juuri nimeksikään.

Liukuovissa on korkea käytännön arvo, sillä ne tekevät tiloista monipuolisempia, monikäyttöisiä ja tehokkaita, koska tilankäyttö on optimaalista. Liukuovet ovat laajan materiaali- ja värivalikoiman ansiosta kauniita ja tyylikkäitä ja sopivat eri tyylejä edustaviin sisustusratkaisuihin. Liukuovet voidaan vaihtaa tavanomaisten ovien tilalle, koska tilaa säästyy oven avaamiseen tarvittavan tilan osalta. Liukuovia käytetään tilojen erottamiseen, kaapin- ja vaatekomeron ovina. Liukuovet liikkuvat erikoisrakenteisen käyttölaitteen ansiosta sujuvasti, kevyesti ja äänettömästi ja varmistavat täten erinomaisen käyttömukavuuden ja turvallisuuden.

Kaikki liukuovet valmistetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti, tilan luomat edellytykset ja mitat huomioiden. Liukuovet kiinnitetään yleensä lattiaan ja kattoon asennettuihin ylä- ja alakiskoihin, joita pitkin ovet avautuvat ja sulkeutuvat. Voidaan asentaa myös ripustuskiskoihin kiinnitettyjä liukuovia. Tarjoamme hyvin laajan valikoiman erilaisia ja erivärisiä profiileja ja ovilehtiä.

Meidän tuotevalikoimassa on kuusi erimuotoista ja erilaisia mahdollisuuksia tarjoavaa alumiiniprofiilia: Classic, Elegance, Prestige, Symphony, Master ja Exclusive. Alumiiniprofiilit ovat laadukkaita ja liukuovien ylä- ja alapyöriin on asennettu suljetut kuulalaakerit ja jousimekanismit, jotka varmistavat ovilehden pysymisen alakiskossa. Useat alumiiniprofiilit soveltuvat käytettäväksi myös tilanjakajina tai niihin voidaan asentaa kirkas lasilevy, sillä pyörät on kätketty vaakasuorien profiilien sisään on.

Tarjoamme lisäksi liukuovia melamiinikehyksillä ja viilukehyksillä, joissa on käytetty suurta painoa kestäviä pyöriä, joten kehyksiin voi asentaa myös isomman ja painavamman.

Melamiini- ja viilukehyksiä on saatavissa hyvin laajassa värivalikoimassa. Alumiinikehykset ovat saatavissa vakiovalikoiman lisäksi myös RAL-kuvastossa löytyvässä värisävyssä. Käytämme ovilehtinä sekä yksivärisiä että puunvärisiä melamiineja, sävytettyä lasia, peilejä, bambua jne.

Meidän tuotevalikoimassa on  erilaisilla profiileilla varustettuja Rullareita.

Turvarullakaihtimia voidaan käyttää sisätiloissa ja ulkona. Turvarullakaihtimia voidaan käyttää ikkunoiden ja ovien peittämiseen. Ohjausmekanismeina voidaan käyttää nauhakäyttölaitetta, vipukäyttölaitetta tai sähköistä käyttölaitetta. 

Verhonkannattimien valikoima on hyvin laaja ja kaikki verhonkannattimet valmistetaan asiakkaan tilojen asettamien vaatimusten mukaisesti. Tuotevalikoimasta löytyvät myös verhotangot monenlaisiin tiloihin ja sisustustyyleihin. muotoon.