AJAX hälytinjärjestelmä

AJAX hälytinjärjestelmä sopii lähes kaikkialle. Kodit, kesämökit ja yritykset voidaan suojata AJAX hälytinjärjestelmällä.  AJAX hälytinjärjestelmällä on helppo suojata myös kerrostalojen asunnot ja muut tilat palovaroittimien ja vesivuotoilmaisimien avulla. AJAX on Grade 2 luokkaan hyväksytty, joten sen avulla saa vakuutusyhtiön mahdollisesti myöntämän alennuksen vakuutusmaksuista. AJAX hälytinjärjestelmä valmistetaan Euroopassa ja sitä myydään jo lähes 100 maassa. 

AJAX hälytinjärjestelmä on voittanut lähes kaikki palkinnot viimeisten vuosien aikana. Mm. paras tekniikka, paras muotoilu, paras palovaroitin, paras käyttöliittymä yms.

AJAX hälytinjärjestelmä voidaan myös kytkeä vartiointiliikkeen vastaanottimelle niin haluttaessa. Tällä hetkellä Securitas on vartiointiliikkeenä koko valtakunnan kattava. Lisää vartiointiliikkeitä on tulossa kesän ja syksyn aikana. 

AJAX hälytinjärjestelmän peruspaketti pitää jo sisällään tarvittavat laitteet, jolla voidaan helposti suojata esimerkiksi kesämökki tai pieni asunto. Mukaan kuuluu myös sisäänrakennettu GPRS ja LAN tiedonsiirtoyksikkö. 

Langattomuuden ansiosta järjestelmän laajentaminen on todella vaivatonta. Yhteen keskusyksikköön voidaan liittää jopa 150 ilmaisinta. Ilmaisintyyppejä on saatavilla laaja kirjo. Liikeilmaisin, palovaroitin, häkävaroitin, ovikosketin, sireenit sisälle ja ulos vain muutamia mainitakseen. Lisäksi uutuutena on etäohjattavat pistorasiat ja releet. Etäisyys ilmaisimen ja keskusyksikön välillä voi olla vapaassa tilassa jopa kaksi kilometriä.

AJAX hälytinjärjestelmän käyttö erittäin helppoa Suomenkielisen ohjelmiston avulla, joka voidaan asentaa käyttäjien matkapuhelimiin ja tabletteihin. Käyttäjä voi saman ohjelmiston avulla hallinnoida kaikkia järjestelmiään ja niiden laitteita. Jos esimerkiksi kodista tai mökiltä poistuttuasi huomaat, että järjestelmä jäi kytkemättä päälle, voit tehdä sen saman tien puhelimesi avulla. Ohjelmisto on ilmainen ja ladattavissa Android ja Apple palvelusta.

Kaikki hälytykset ja viestit saadaan tietenkin suoraan puhelimen ohjelmistoon. 

Laitteiston käyttökustannukset ovat käytännössä olemattomat. Käyttäjän ei tarvitse ostaa kallista dataliittymää järjestelmää varten. Jopa prepaid liittymä käy, kunhan muistaa ladata siihen lisää saldoa ajoittain. Esimerkkinä viiden perheen rivitalon prepaid saldo oli puolessa vuodessa vähentynyt kolmella eurolla.

Koko järjestelmällä on kahden vuoden takuu. Kaikki ilmaisimet toimitetaan valmistajan alkuperäisillä paristoilla varustettuna ja keskimääräinen pariston kesto on jopa 3-5 vuotta. Lisäksi mukana toimitetaan kaikki tarvittavat kiinnikkeet yleisimpiä asennustapoja varten.