DoorProtect Magneetti- kosketin

52 €

Ajax DoorProtect langaton ovitunnistin

Ajax DoorProtect on langaton Ajax hälytysjärjestelmään liitettävä ovitunnistin. Ajax hälytysjärjestelmä on euroopan palkituin hälytysjärjestelmä, joka ei vaadi sitoutumisia eikä sisällä mitään kuukausimaksuja. Ajax hälytysjärjestelmä soveltuu niin koti- ja yrityskäyttöön. Ajax DoorProtect ovitunnistin soveltuu käytettäväksi kaikissa Ajax keskuksissa.

Langaton ovitunnistin

Ajax DoorProtect langaton ovitunnistin hälyttää kun anturiosan ja vastakappaleen välinen yhteys katkeaa. Myyntipakkaus sisältää anturiosalle kaksi erilaista vastakappaletta. Pienemmällä vastakappaleella hälytys laukeaa 10mm avauman jälkeen. Isommalla vastakappaleella hälytys laukeaa 20mm avauman jälkeen. Ajax DoorProtect on varustettu myös lämpötila-anturilla. Voit tarkastaaa helposti etähallintasovelluksen kautta mikä on tilan lämpötila johon DoorProtect on asennettu.

Jopa 7 vuoden paristojen kesto

Ajax DoorProtect ovitunnistin tarjoaa jopa 7 vuoden paristojen keston. Paristojen varauksen tila nähtävillä etänä älypuhelimella Ajax etähallintasovelluksen kautta.

Ylivertainen langaton kantama

Langaton kantama avoimella alueella keskuksen ja ovitunnistin välillä jopa 1300m. Laaja langaton kantama mahdollistaa joustavan järjestelmän suunnittelun.

  • Soveltuvuus: Sisäkäyttöön
  • Max. käyttöetäisyys keskusyksiköstä: Jopa 1200m avoimessa tilassa
  • Paristot (3V): Mukana, kesto jopa 5-7 vuotta
  • Radiosignaalin teho: 20 mW
  • Käyttölämpötila: 0°С – 50°С
  • Mitat (mm): 20х90 mm

Saatavilla mustana sekä valkoisena.