Terassilasit

Terassilaseilla saat lisää tilaa ja tilojen käyttömukavuutta niin kotiin kuin vapaa-ajan asunnollekin. Lukkanin kotimaisesta valikoimasta löydät tyylikkäät ja korkealaatuiset terassilasit ja terassilasiratkaisut.

Puitteettomat terassilasit
Puitteettomat terassilasit ovat oikea valinta, jos haluatte terassillenne avaruuden tuntua ja esteettömän näköalan.

Lasiterassit
Lukkanin lasiterassi tyylikäs ja viimeistelty kokonaisuus, joka kruunaa kotisi.

Liukuvat terassilasit
Pystypuitteellinen Lukkan -liukulasitus on tyylikäs ratkaisu, joka suojaa tehokkaasti sateelta, tuulelta, roskilta ja melulta.

Lukitusjärjestelmät
Nauti terassistasi turvallisin mielin.

Lukkan Jokke -parvekelasitus

Lukkanin parvekelasitukset suojelevat sinua ja parvekettasi pohjolan vaihtelevilta säiltä. Voit hyödyntää parveketta viihtyisänä oleskelutilana tai vaikka säilytystilana.

Lukkan Jokke -parvekelasitusjärjestelmällä voidaan lasittaa parvekkeet ja aukot, jotka halutaan saada kokonaan avattua.
Parvekelasitus avataan kääntämällä ensimmäinen kääntyvä lasi auki, jonka jälkeen muut liukuvat lasit työnnetään sivuun ja avataan nippuun. Ensimmäisessä lasissa on avausnaru, jolla lasi saadaan tarvittaessa tuuletusasentoon.

Lukkan Jokke-parvekelasitus on patentoitu tuote. Parvekelasituksen suunnittelussa on keskitytty sen toimintavarmuuteen ja ulkonäköön. Järjestelmä on puitteeton ja kevyesti liukuva. Lasien pyörästöjen kuulalaakerointi takaa äänettömyyden ja hyvän liikkuvuuden laseille. Lasitusjärjestelmän ylä- ja alaprofiilit ovat paksuseinäistä alumiinia, jonka ansiosta sen toiminta ei heikkene pitkälläkään aikavälillä. Alumiiniprofiilien peitteiden ja viimeisteltyjen muoviosien ansiosta lasituksesta saadaan viimeistelty kokonaisuus, joka istuu hyvin ympäröiviin rakenteisiin.

Parvekelasitukset toteutetaan käyttämällä 6 mm, 8 mm tai 10 mm karkaistua turvalasia työkohteen mukaan. Karkaistu turvalasi on erittäin vahvaa, ja se vaatii voimakkaan iskun rikkoutuakseen. Mikäli lasitus jostain syystä rikkoontuu, hajoaa se kauttaaltaan pieniksi tylppäreunaisiksi siruiksi, jolloin se ei aiheuta vakavia loukkaantumisia.

Kaiteet

Lukkanin kaiteita käytetään terasseilla, rappusissa tai parvekelasitusten kaiteina.

Kaiteita voidaan käyttää terassilla, rappusissa, parvekelasitusten kaiteina, tai pelkästään visuaalisena ratkaisuna
Kaide tulee rakentaa, jos putoamiskorkeus tasanteelta, esim terassilta, ylittää 50 cm ja putoamisen vaara on olemassa. Kaiteen minimikorkeus määräytyy putoamiskorkeuden mukaan.

Lukkan LP-kaide

Lukkan LP-kaide on hyvin monikäyttöinen kaide. Sen ulkonäkö on selkeä ja yksinkertainen. Kaide koostuu vain muutamasta komponentista ja on helposti muunneltava.  Kaiteen ulkonäköä voi muunnella esim. siten, että käsijohteen ja lasin väliin jää aukko tai lasitus alkaa suoraan käsijohteesta. Kaiteeseen on lisäksi valittavissa monipuolisesti eri lasivaihtoehtoja ja kaideprofiilien värejä. Kaide voidaan kiinnittää joko taso- tai otsapintaan. Pyöristetty kaiteen käsijohde runkotolppien päällä on erittäin tukeva. Sen päälle voidaan asentaa helposti myös liukulasitukset tai parvekelasitukset.