Laadukkaat kotimaiset ikkunat Skaalalta

Ikkunat kotiisi Skaalalta, olipa kyseessä ikkunaremontti tai ikkunat uudiskohteeseen! Skaala on kotimainen ikkunavalmistaja, jonka monipuolisesta valikoimasta löydät laadukkaat kotimaiset mittatilaustyönä valmistetut ikkunat. Etsitpä kiinteitä ikkunoita, avattavia ikkunoita tai ikkunoita mökille, meiltä löydät tarvitsemasi.

Ikkunat vaivattomasti kotiin asennettuna – Skaala-ikkunat

Kun etsit laadukkaita kotimaisia ikkunoita, Skaala-ikkunat ovat valintasi. Ikkunamme tehdään mittatilaustyönä Ylihärmän tehtaallamme Suomessa.

Valikoimastamme löydät kiinteät ikkunat, avattavat ikkunat sekä erikoisikkunat, kuten CE-merkityt paloikkunat. Monipuolisen lisävarustevalikoiman ja useiden lasivaihtoehtojen ansiosta takaamme, että meiltä saat sopivat ikkunat kaikkiin kohteisiin – ikkunat omakotitaloon, taloyhtiöön tai mökki-ikkunat.

Uusilla ikkunoilla energiatehokkuutta

Uusilla Skaala-ikkunoilla parannat kotisi asumismukavuutta ja säästät lämmityskustannuksissa. Kaikki ikkunamme ovat energiatehokkaita ja täyttävät viimeisimmät rakennusmääräysten vaatimukset. Energiatehokkaimmalla Skaala Alfa -ikkunalla voit saavuttaa normitasoon verrattuna jopa 70 prosentin säästön energiankulutuksessa.

Skaala-ikkunat eristävät myös tehokkaasti ääntä, mikä lisää asumismukavuutta etenkin tiheään asutuilla ja vilkkaasti liikennöidyillä alueilla. Kaikkiin tuotteisiimme on saatavilla myös viimeisimpien rakennusmääräysten mukaiset turvalasitukset.