DoubleCurtain Outdoor verhotunnistin IP54 ulos

307 €

Ajax DualCurtain Outdoor langaton verholiikeilmaisin ulkokäyttöön

Ajax DualCurtain Outdoor on langaton ulkokäyttöön suunniteltu verhoilmaisin / liiketunnistin Ajax hälytysjärjestelmään. Verholiikeilmaisimessa on jopa 1700m kantama avoimella alueella Ajax hälytysjärjestelmän keskusyksikköön sekä verholiikeilmaisimen paristojen kesto on jopa kolme vuotta. DualCurtain Outdoor on luotettava lämpösäteilyyn reagoiva tunnistusalgoritmi, jonka avulla virhehälytykset saadaan minimiin.

Ajax verholiikeilmaisimessa on myös lämpötila-anturi.

Ajax DualCurtain Outdoor

Ajax verholiikeilmaisin / liiketunnistin on varustettu kahdella PIR-sensorilla, jotka tekevät tunnistamisesta luotettavaa ja tarkkaa. Tunnistusetäisyys / kantama on jopa 15 metriä per puoli eli yhteensä jopa 30 metriä. Ajax DualCurtain Outdoor luo tunnistimen molemmille puolille kapean, noin 6° leveän keilan, jota se valvoo tarkasti. Tunnistimesta on mahdollista valita myös toinen puoli pois käytöstä / päältä, jolloin tunnistin ei valvo tätä puolta. Tunnistimen PIR sensoreiden keilaa voidaan myös siirtää / kääntää 3 astetta, jolloin esimerkiksi seinässä olevat ulokkeet eivät katkaise tunnistussignaalia.

Ajax DualCurtain Outdoor soveltuu loistavasti esimerkiksi ulkoseinälle jossa isoja ikkunoita tai kohteisiin (esim. portille, aidalle), joissa halutaan hälytys henkilön ylittäessä tietty raja tai alue.

Luotettavaa toimintaa peitto- ja häirintätunnistimilla

Ajax DualCurtain Outdoor verholiiketunnistin on varustettu peitto- ja häirintätunnistimilla, eli mikäli tunnistin peitetään tekee tämä siitä välittömästi hälytyksen. Myös ilmaisimen langattoman signaalin häirintä aiheuttaa välittömästi hälytyksen, koska Ajax Hub keskusyksiköt tarkkailevat ja valvovat kaikkien antureiden ja tunnistimen tilaa.

Erittäin helppo ja nopea asennus

Ajax verholiiketunnistimen asennus on erittäin helppoa ja nopeaa. Tunnistimen käyttöönotto tehdään älypuhelimeen asennettavalla Ajax sovelluksella, josta koko hälytysjärjestelmän hallinta sekä asetusmuutokset onnistuvat todella helposti ja nopeasti. Verholiiketunnistin kiinnitetään ruuvikiinnityksellä.