MotionCam PIR Liikeilmaisin ja kamera

199 €

Ajax MotionCam uusi kamerailmaisin suoraan Ajax hälytysjärjestelmään

Ajax MotionCam on kauan odotettu lisä monipuoliseen ja älykkääseen Ajax hälytysjärjestelmään. MotionCam tarjoaa perinteinen liikehälytyksen lisäksi nyt myös still kuvat liiketunnistuksesta. Voit tarkastaa suoraan etähallintasovelluksen kautta mikä liikehälytyksen aiheutti. MotionCam tuottaa kuvasarjan liiketunnistuksesta.

Selkeä kuva myös pimeällä

Ajax MotionCam on varustettu IR taustavalolla, jonka ansiosta kuvat pysyvät tunnistettavina myös pimeällä.

Ajax MotionCam on suunniteltu parantamaan turvallisuuttasi, ei haittamaan yksityisyyttäsi

Ajax MotionCam kuvaus aktivoituu ainoastaan liikehälytyksestä. Ajax MotionCam ei siis ota kuvia ilman hälytyksen aktivoitumista. Tiedonsiirto on salattu kaikissa siirto- ja tallennusprosesseissa. Voit siis huoletta asentaa Ajax MotionCam kamerailmaisimen ilman, että yksityisyytesi kärsii.

Ei virhehälytyksiä lemmikeistä

Ajax MotionCam ei aiheuta virhehälytyksiä 20kg ja 50cm pienemmistä lemmikeistä. Jos kuitenkin erityisen utelias lemmikki onnistuu aiheuttamaan hälytyksen voit tarkistaa kuvasarjan suoraan Ajax etähallintasovelluksen kautta ja varmistua siitä, että kyseessä on virhehälytys.

Ylivertainen Jeweller langaton verkko mahdollistaa laajan langattoman kantaman ja toimintavarmuuden

Ajax MotionCam käyttää yhdenaikaisesti kahta radioprotokollaa. Jeweller välittää välittömän liikehälytyksen ja Wings toimittaa ensimmäisen tilannekuvan tapahtumasta jo 9 sekunnin sisällä. Ajax Motioncamin langaton kantama on avoimella alueella jopa 1700m. Voit siis huoletta asentaa kamerailmaisimia esim. eri kerroksiin.

Täysin langaton, paristojen kesto jopa neljä vuotta

Ajax MotionCam kamerailmaisin tarjoaa jopa neljän vuoden paristojen keston. Voit tarkistaa helposti paristojen varauksen tilan Ajax etähallintasovelluksen kautta.